СУ"Елин Пелин", с. Руен, общ. Руен, обл. Бургас
Учениците от начален етап получиха грамоти за участие в състезанието ЛЮБОЗНАЙКО


Двама ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ" Елин Пелин" с. Руен взеха участие в  КОНКУРСА "НАЙ-ДОБЪР РЕЦИТАТОР НА СТИХОТВОРЕНИЕ ЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ", по инициатива на Община Садово.
На 14 февруари видеата ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на община Садово и ще започне гласуването за тях  до 24.00 часа на 19 февруари.
УСПЕХ, ученици!🍀🍀🍀

 
 

 


Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" с. Руен, взеха участие в Общински конкурс: "Аз искам да стана", по инициатива на Община Кюстендил.
Успех ученици!

 

 


Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" с. Руен, взеха участие в Общински конкурс, посветен на 22 март - Световен ден на водата, по инициатива на Община Русе.
Успех деца!

  

 


04.01.2023г. - Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" 'с. Руен получиха грамоти за участие от конкурсите: "РИМИ С АРОМАТ НА КАНЕЛА" и "КОЛЕДНА КАРТИЧКА".👏🍀

 

  
 
  

 


Грамоти за участие от конкурса за детска рисунка на тема: "Моето семейство", получиха ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ" Елин Пелин" с. Руен. 👪👪👪

 

   

  


Сертификати за децата от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин"село Руен и  техният ръководител , за активно участие в V Национален конкурс за  Коледна картичка, организиран от НЧ "Бялата лястовица - 2018" - гр. Дулово, обл. Силистра! Всички картички са разпродадени с благотворителна цел.♥️🍀♥️
Благодаря на участниците, които положиха много усилия и взеха участие в конкурса!

 

  

   


ГОРДОСТ!
Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" с. Руен, с ръководител г-жа Кремена Стоянова получиха своите грамоти за участие в  националния конкурс: "Най-усмихнат клас на България -2022"!

 

 

 


ПОВОД ЗА ГОРДОСТ!
Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" с. Руен, с ръководител г-жа Кремена Стоянова, получиха своите грамоти за участие в  конкурса: "Моята разумна порция храна"

 

 


ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС, МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ!
Грамоти за участие в конкурса: “Аз, морето и Бургас”, организиран от НЧ „Паисий Хилендарски 1928”, по повод празника на град Бургас - Никулден, получиха: Имегюл Мехмед- 1 a клас, Фатме Смаил- 1 а клас, Хатче Камбер- 1 б клас, Азра Мехмед- 1 б клас, Елис Пъндък- 1 б клас и Елиф Пъндък- 1 б клас, с ръководител г-жа Хабибе Хюсеинова.
ЧЕСТИТО, УЧЕНИЦИ!

 

  

 


СУРВА, ВЕСЕЛА ГОДИНА, 
ДО ГОДИНА, ДО АМИНА!
В навечерието на коледните и новогодишни празници приключи училищният конкурс: "Автентична сурвачка", в който се включиха всички класове от начален, прогимназиален и гимназиален етап. 
Сръчност, въображение и познаване на традицията - това бе оценката на прецизното жури за всички сурвачки. То заслужено присъди награди и грамоти за най - автентична сурвачка на ученици от всеки етап на обучение. Директорът на училището награди отлично представилите се класове. ЧЕСТИТО, НАГРАДЕНИ!
Моменти от награждаването:

 

 

 

 


ПОРЕДНА ГОРДОСТ!
Призово ВТОРО МЯСТО
за участие в конкурс за здравословни рецепти "Моята разУМна порция храна", организиран от Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Ловеч, Центъра за работа с доброволци към РБ "Проф. Беню Цонев, гр. Ловеч и БЧК, гр. Ловеч на САНЕР СМАИЛ ученик от II група при ЦОУД на СУ "Елин Пелин" с. Руен.

 

 

линк:  Санер С. Смаил - 8г. е ученик в СУ "Елин Пелин" - село Руен


16.12.2022 г. - Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Ловеч изказа благодарности към учителката на ученици от III група ЦОУД в НЕ при СУ "Елин Пелин" с.Руен - г-жа Шазие Сюлейман Смаил, че продължава да говори за здравословно хранене като изработват "Коледни сандвичи". Тези ученици се включиха в техния конкурс "Моята разумна порция храна", по повод Европейския ден на здравословното хранене.

 

 

 


16.12.2022 г. - Ученици от I А и I Б клас на СУ "Елин Пелин" с. Руен взеха участие с атрактивно изработени сурвакници в конкурса:
МОЯТА КОЛЕДА - 2022
Успех, ученици!

 

  

  

  

  

 


16.12.2022 г. - Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" с. Руен взеха участие с атрактивно ръчно изработени сурвакници, в конкурса: МОЯТА КОЛЕДА - 2022 
Успех, ученици!

  

  

   


IX-ти НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА КУКЛА „В ОЧАКВАНЕ НА КОЛЕДА“, тема на конкурса „ПРИКЛЮЧЕНИЯ С НАЯ"
 Ученици от I А и I Б клас получиха своите заслужени грамоти за участие 👏👏👏

 

  

 

  

  

 


06.12.2022г. - Учениците от  I А и I Б клас на СУ "Елин Пелин" с. Руен  взеха участие в  конкурс за стихотворение: „Рими с аромат на канела“ Рими с аромат на канела, топла завивка и камина, баба топли чорапи е изплела, нека с творчество посрещнем Новата година!... Конкурсът се реализира със съдействието на:  Община Банско, Община Благоевград, Община Разлог, Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград, Югозападно държавно предприятие, Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград, Областен кооперативен съюз – Благоевград, Басейнова дирекция – Благоевград. 
Успех, мили първокласници!

 


06.12.2022г. - Учениците от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" с. Руен взеха участие в конкурс за стихотворение: „Рими с аромат на канела“
Рими с аромат на канела, топла завивка и камина, баба топли чорапи е изплела, нека с творчество посрещнем Новата година!...
Конкурсът се реализира със съдействието на:  Община Банско, Община Благоевград, Община Разлог, Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград, Югозападно държавно предприятие, Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград, Областен кооперативен съюз – Благоевград, Басейнова дирекция – Благоевград. 
УСПЕХ, скъпи ученици!

 

 


05.12.2022г. - Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин"
с. Руен взеха участие в конкурса: „Рисувам коледна песен“ по инициатива на ОП „Младежки център“ и сдружение „Орфей1977“. Успех!

 

   

   


28.11.2022 г. учениците от I А и   I Б клас и II група ЦОУД в НЕ на
СУ "Елин Пелин" село Руен взеха участие в V Национален конкурс за коледна картичка по инициатива на НЧ "Бялата лястовица" - 2018 град Дулово. 

 

 


28.11.2022 г. - Ученици от I А клас на СУ "Елин Пелин" село Руен се включиха успешно в конкурса "Моята разумна порция храна" по инициатива на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Ловеч съвместно с Център за работа с доброволци - гр. Ловеч и БЧК - гр. Ловеч по повод Европейския ден на здравословното хранене - 8 ноември

 


28.11.2022 г. - Ученици от I Б клас на СУ "Елин Пелин" село Руен се включиха успешно в конкурса "Моята разумна порция храна" по инициатива на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Ловеч съвместно с Център за работа с доброволци - гр. Ловеч и БЧК - гр. Ловеч по повод Европейския ден на здравословното хранене - 8 ноември.

 


28.11.2022 г. - Ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" село Руен се включиха успешно в конкурса "Моята разумна порция храна" по инициатива на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Ловеч съвместно с Център за работа с доброволци - гр. Ловеч и БЧК - гр. Ловеч по повод Европейския ден на здравословното хранене - 8 ноември.

 


На 18.11.2022г. ученици от 1 клас на СУ”Елин Пелин” с.Руен, успешно взеха участие в конкурса “Аз, морето и Бургас” организиран от НЧ „Паисий Хилендарски 1928” по повод празникът на Бургас - Никулден.
 

 


За  поредна година ученици от СУ  "Елин Пелин" с. Руен взеха участие в международния конкурс "Аз обичам Черно море"- 2022, организиран от ОДК Несебър за отбелязване на 31 октомври - Международния ден на Черно море. II място в раздел фотография получи Айсел Мехмед от 10 А клас. Включени бяха ученици от 10 А и 11 Б клас, с ръководители г-жа М.Чанева и г- жа М. Димитрова. Те получиха грамоти за участие в конкурса.

 

  

  


14.11.2022 г. - ученици от първи клас, ще вземат участие  в конкурс за рисунка на тема "Моето прекрасно семейство" по инициатива на  НЧ”Велко Ангелов-1940” с. Дропла, обл. Добрич

 

   

   

  


На 10.11.2022 г. - 9 ученици от II група ЦОУД в НЕ на 
СУ" Елин Пелин" село Руен, успешно взеха участие в конкурса за детска рисунка на тема: МОЕТО СЕМЕЙСТВО по инициатива на СНЦ Граждани на Поморие.

 


Национален конкурс за рисунка “Традиции и обичаи на моето село”
Грамота за участие на Гюнай Мехмед, ученик от 4 а клас

 


Национален фотоконкурс "Моето слънчево лято" 2022 
Грамоти за участие получиха Гюнай Мехмед - ученик от 4 а клас и Емир Шабан - ученик от 4 б клас

 

   

 


Национален конкурс за рисунка " Традиции и обичаи на моето село"
 


Ученици от 1 А и 1 Б клас се включиха в IX-ти НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА КУКЛА
 

„В ОЧАКВАНЕ НА КОЛЕДА“ ТЕМА НА КОНКУРСА „ПРИКЛЮЧЕНИЯ С НАЯ!“ Той се организира от Сдружение „Усмивка“ и Читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1985“ гр. Бургас. Първокласниците подготвиха много интересни кукли от различни материали, използвайки своето богато въображение. С подкрепата на родителската общност те се справиха с предизвикателството да участват в националната инициатива.

След приключване на конкурса, куклите НЕ се връщат!

Куклите ще бъдат подарени на деца от Защитените жилища и Социални домове на територията на гр. Бургас и поставени в навечерието на Коледа под „Елхата на доброто“ в сградата на Областна Администрация гр. Бургас.

Част от тези кукли се даряват и на децата от Детските отделения, които се лекуват в УМБАЛ Бургас .

Успех, ученици!

 

Ученичка от 7 А  се включи в IX-ти НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТКА НА КУКЛА

 Наградени ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ" Елин Пелин" село Руен, заслужено получиха своите грамоти за участие в 
конкурса за детска рисунка на тема: МОЯТ ЛЮБИМ СЕЗОН 🎨🖼️🖌️🎨🎨🎨🖌️

 


30.10.2022 г. - Участие в пореден конкурс "Аз,  морето и Бургас" на ученици от II група ЦОУД в НЕ. 

 


Рисунка на тема: “Моят любим сезон”

 


28.10.2022 г. ученици от II група ЦОУД в НЕ получиха грамоти за участие в националния фотоконкурс "МОЕТО СЛЪНЧЕВО ЛЯТО"☀️☀️☀️

 

      

      


 

VII-ми НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС “МОЯТА НЕВЕРОЯТНА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ”- 2022 г

НАГРАЖДАВАНЕ

В направление приложно изкуство, РИОСВ - Бургас:
2 място: Айлин Нурхан Рамадан, Xб клас 

В направление приложно изкуство, НЧ “Христо Ботев 1937“ – Бургас:
3 място: Фатме Хасан Камбер, IXа клас 

В направление изобразително изкуство, Община Бургас:
Поощрение: Бахар Хюсеин Хюсеин, IXа клас

 


26.10.2022 г. децата от II група ЦОУД в НЕ на СУ" Елин Пелин "село Руен успешно взеха участие в конкурса "Най- усмихнатия клас на България" по инициатива на Сдружение- "Усмивка"🍀🍀🍀
Пожелавам ви успех!🍀❤️🍀

 


🍀 19.10.2022 г. - децата от I група ЦОУД в НЕ

на СУ "Елин Пелин"село Руен взеха участие в конкурса "Най-усмихнат клас на България 2022" 🍀


Наши възпитаници от IXa и Xб класове с голям ентусиазъм и непоклатим дух се включиха в VII-ми НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС С МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИЕ ПО КУЛТУРНА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА И ПРИЛОЖНО ИЗКУСТВО НА ТЕМА:
„МОЯТА НЕВЕРОЯТНА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ”


Организатори на конкурса са: Община Бургас, Народно читалище „Христо Ботев 1937” –                  гр. Бургас и Регионална инспекция на околната среда и водите – гр. Бургас.
УСПЕХ, ученици!


На 25.10.2022 г. ученици от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин" село Руен бяха наградени с грамоти за участието си в онлайн конкурса "АЗ ЧЕТА". С почетното трето място беше награден Яъз Мустафа.Поздравления деца, пожелавам ви все така да вървите напред към пътя на успеха!📚🥇📚🥇📚🥇📚

 

      


30.09.2022 г. 🧑‍🚀КОСМОСЪТ И АЗ🧑‍🚀
🪐🌑⭐Представата за космоса на децата от II група ЦОУД в НЕ 🌑🪐⭐


  
  


На 29.09.2022 г. учениците от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин"село Руен взеха участие в Национален конкурс за детска рисунка на BRITANICA: Аз и морският свят. С участие на ученици от II група ЦОУД в НЕ.


   
   


На 16.09.2022 г. учениците от II група ЦОУД в НЕ на СУ "Елин Пелин"село Руен взеха участие в СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ФОТОКОНКУРС „Моето училище е най-хубавото“ под патронажа на министъра на образованието и науката и Национално издателство „Аз-буки“.

   

Информация