ЗА ЕДИННА И ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА

Ученици от Vа, Хг, ХIв и XIг класове за поредна година отбелязаха 9 май - Деня на Европа! Отправиха призив: Единството в многообразието ни прави по-сплотени и по-силни!

 

 

 

  

 


9 май – Ден на ученическото самоуправление, бе необикновен ден за учениците от Клуб „Ефективен парламент“ в СУ „Елин Пелин“, с. Руен, които влязоха в ролята на медици.

Тази инициатива бе подкрепена от лекарите и медицинските сестри, работещи в Медицински център, с.Руен.

Денят на самоуправлението позволи на учениците да покажат своите лидерски качества, организаторски умения, инициативност и самоконтрол в съвестно изпълнение на задълженията.

На учениците се отдаде възможност да обогатят своя социален опит, да докажат, че са знаещи, можещи, изпълнени с енергия и новаторски дух.

Всички сме единодушни, че самоуправлението е нещо много положително като емоции и натрупване на полезна информация за образователния процес и влизането в една различна от ежедневието роля, която помага и на двете страни да разчупят рутината и да постигнат по-добро взаимодействие.

 

 
      

 

 

 


На 09.05.2023 г. се проведе приятелска волейболна среща между СУ "Елин Пелин" с. Руен и СУ "Отец Паисий" с. Люляково. Играта завърши с пълна победа за клуб "ДИНАМО" от СУ "Елин Пелин" с. Руен, с резултат 7:0 за елинпелиновци.

 

 

 

 

 

 

Информация